10-8 Succesvolle Subtop wedstrijd
manege_de_prinsenstad002009.jpg
    "Naast het bieden van hoogstaande kwaliteit vinden wij het belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen"
manege_de_prinsenstad002007.gif
Manege de Prinsenstad is een familiebedrijf met historie. De Familie Duijndam heeft samen met de medewerkers en vele vrijwilligers gezamenlijk hard gewerkt het bedrijf op te bouwen. Met veel inzet en liefde voor het vak en de dieren, groeide de manege uit tot een landelijk erkend bedrijf. In de jaren tachtig en negentig ontving Manege de Prinsenstad als eerste manege van Nederland de drie en later vier sterren erkenning van de Federatie Nederlandse Ruiter Sportcentra (FNRS). Deze overkoepelende branche organisatie voor maneges hanteert tegenwoordig een hoogste erkenning van vijf sterren die Manege de Prinsenstad geruime tijd geleden toegekend kreeg. Als ultieme bekroning werd Manege de Prinsenstad tweevoudig winnaar van de prijs Hippische Ondernemer van het jaar, zowel in 2006 als in 2012.
manege_de_prinsenstad002003.jpg manege_de_prinsenstad002002.jpg
Bij Manege de Prinsenstad is altijd iets te doen! Dat is waar wij voor staan. Uitgangspunt bij als onze activiteiten is daarbij de wens van onze klanten: luisteren naar de behoeften van de klant en proberen zo optimaal mogelijk daaraan te voldoen. Exclusiviteit en persoonlijkheid zijn onze speerpunten.

Voor instructie betekent het topkwaliteit leveren met gediplomeerde instructeurs die zich blijven ontwikkelen. Wat betreft de accommodatie betekent het continue aanpassen, verbeteren en renovatie realiseren.

Persoonlijkheid staat centraal in onze benadering naar klanten. Het 'thuis voelen' is erg belangrijk. Na een drukke (werk)dag is niets prettiger dan in een vertrouwde omgeving met professionele opvang en begeleiding je sport te kunnen beoefenen. Manege de Prinsenstad is een plek om actief bezig te kunnen zijn en tegelijkertijd een moment van ontspanning biedt. In het prachtige omgrensde natuurgebied van Vereniging Natuurmonumenten voelt u zich omringd door een landelijke en authentieke sfeer.

Samen met onze medewerkers staan wij graag klaar om u bij alle facetten van de paardensport te begeleiden.