manege_de_prinsenstad026034.jpg manege_de_prinsenstad026033.jpg manege_de_prinsenstad002009.jpg
9 oktober 2016 - A proeven
Vandaag op deze zonnige najaarsdag verschenen de beginnende combinaties dressuur A-proeven op Manege de Prinsenstad. Het is een feestje om deze jonge talentjes te aanschouwen. Goed gedaan kinderen! Bekijk via de link hiernaast een kleine foto impressie van de prijsuitreiking vandaag
Klik hier voor een foto impressie
19 december 2016 – Tijdens twee prachtige traditionele parades o.l.v. Brandon Duijndam met Aurum, werden de Kwikzilver kampioenen en overige prijswinnaars bekroond met hun eervolle titel en prijzen. Klik hier voor een foto impressie naar onze site. De combinaties streden om de kampioenstitel vanuit de Jeugdvereniging de Kwikzilver voor ruiters en amazones tot 18 jaar. Proficiat aan al onze superkids!Klik hier voor een foto impressie
8 januari 2017- Een waar dressuur kampioensweekend Kring Zuidwest voor Brandon Duijndam en onze paarden Grimeur (Charmeur x Gribaldi) die kampioen werd in de klasse M2 & Aurum (Ferro x De Niro) die reservekampioen werd in de klasse Z2.
manege_de_prinsenstad026022.jpg
22 januari 2017 – Een topweekend op de Prinsenstad! Gisteren een heel mooi Nieuwjaarsfeest mogen beleven en vandaag stond er een vol bezette wedstrijd op het programma van onze jeugdige ruiters en amazones van de Kwikzilvers. Er is altijd wat de doen op Manege de Prinsenstad! Bijgaand een kleine foto impressie van het feest van zaterdagavond en de prijsuitreiking van vandaag.
Klik hier voor een foto impressie
19 maart 2017 – Vandaag vond op de Prinsenstad de onderlinge wedstrijd dressuur en springen plaats voor de mensen met een privé paard – of pony als ook een dressuurwedstrijd voor manegepony’s A-proeven. Een volle dag dus met ook een fraaie parade te paard in de grote binnen rijbaan en een prijsuitreiking te voet voor de jonge kids op manegepony’s. Proficiat allemaal!

Klik hier voor een foto impressie
7 mei 2017 - Lente Fair, het was een wonderschone dag, met van alles te zien en te doen. Voor de kinderen gratis ponyrijden, schminken, spelen in de stroloods en op het springkussen, hoefijzers versieren en het bekijken van ambachten, zoals schapen scheren, spinnen van wol en de hoefsmid aan het werk! De gezellige fair in de 3e rijbaan met hele mooie stands zoals u op de foto’s kunt zien en natuurlijk de vele professionele demonstraties die van 12-16:00 uur werden gegeven. Wij danken alle show-deelnemers, speaker Eric Hart die samen met Lex Duijndam het programma heeft besproken en de muzikale ondersteuning van DJ Clifson en technische ondersteuning van Jos Peters. Ringmeester Henk Vrij, alle parkeerwachten, barpersoneel en een ieder die we hierbij mogelijkerwijze vergeten. Maar als laatste en eerste danken wij alle vrijwilligers die hielpen tijdens de op- en afbouw van de Lentefair, parcoursbouwers, coördinatie bij het ponyrijden, de kinderhoek, de aankleding van het terrein, de grooms van de paarden, noem maar op: jullie zijn in één woord: geweldig!! En het heerlijke publiek dat zo enthousiast meedeed met de shows en in groten getale aanwezig was. Samen met u allen hebben we een onvergetelijke dag mogen beleven. Veel dank en graag tot spoedig ziens op de Prinsenstad!Klik hier voor een foto impressie
19 juni 2017 – We kijken met veel genoegen terug op ons Rabobank Outdoor Concours Delft 2017!
De winnaars van de verschillende rubrieken met hun sponsoren heeft u al kunnen zien op Facebook. Veel mensen zijn wij erkentelijk voor het kunnen organiseren van dit grote evenement. Natuurlijk de sponsoren die zich met zoveel enthousiasme verbinden aan concours delft, het grote aantal deelnemers dat bij ons aanwezig was 1,5 week lang en het publiek dat ons zo goed heeft bezocht. De goedlopende organisatie binnen en buiten de ring, bij de administratie, de jurykamer, de parkeerwachten, in de horeca en de professionele techniek en de prachtige beelden op het LED scherm. Maar bovenal danken wij alle mensen die zich met zoveel energie belangeloos hebben ingezet waar dan ook om het parcours en het terrein er piekfijn uit te laten zien. Wat een geweldig team hebben we met elkaar opgebouwd. Nogmaals heel hartelijk dank voor dit super teamwork. Wij wensen u allen een hele mooie zomer toe!
Klik hier voor een foto impressie
13 mei ’18 – Vandaag vond de laatste dressuurwedstrijd plaats van de F-proeven, vlak voor ons grote onderlinge Kampioenschap op 2e Pinksterdag! Verder heeft u van ons nog een foto impressie tegoed van Hemelvaartsdag. Via de link hiernaast kunt u de foto’s hiervan en van de prijsuitreiking van vandaag terugzien. Graag tot 21 mei tijdens de mooie kampioenschapsdag!
Klik hier voor een foto impressie
22 mei ’18 - Topdag gisteren op de Prinsenstad tijdens het grote onderlinge Kampioenschap 2017-2018. Bijgaand foto’s van de indrukwekkende parades en de kampioenen. We feliciteren nogmaals al onze kampioenen en prijswinnaars en danken heel hartelijk: alle vrijwilligers, jury’s, ringmeesters, schrijvers, voorlezers, parcoursbouwers, administratie en alle hulpen in en rondom de stal en de rijbanen voor hun ondersteuning aan deze prachtige competitie! En natuurlijk het geweldige trouwe publiek; heel graag tot ziens op de Prinsenstad.
Klik hier voor een foto impressie
11 juni ‘18 – Deze foto is een ode aan de vrijwilligers van Concours Delft: de mensen actief rondom de rijbaan en in het parcours; wat een teamwork was dat! We kijken met veel genoegen terug op ons Outdoor Concours Delft 2018 dat we gisteren afsloten met een machtige Grote Prijs Indis Verzekeringen. Uiteenlopende winnaars heeft u al kunnen zien op Facebook. Klik hiernaast voor de foto impressie. Veel mensen zijn wij erkentelijk. Natuurlijk de sponsoren die het mede mogelijk maken een dergelijk concours te kunnen organiseren, het grote aantal deelnemers dat bij ons aanwezig was en het publiek dat ons zo goed heeft bezocht. De goedlopende organisatie binnen en buiten de ring, bij het secretariaat, de jurykamer, schrijvers, ringmeesters, parkeerwachten, in de horeca en de professionele techniek en de prachtige beelden op het LED scherm, uHorse en Equifoto. Maar bovenal danken wij nogmaals alle mensen die zich met zoveel energie belangeloos hebben ingezet waar dan ook om het parcours en het terrein er piekfijn uit te laten zien. Wij wensen u allen een hele mooie zomer toe!
Klik hier voor een foto impressie