manege_de_prinsenstad026037.jpg manege_de_prinsenstad026036.jpg manege_de_prinsenstad002009.jpg
9 oktober 2016 - A proeven
Vandaag op deze zonnige najaarsdag verschenen de beginnende combinaties dressuur A-proeven op Manege de Prinsenstad. Het is een feestje om deze jonge talentjes te aanschouwen. Goed gedaan kinderen! Bekijk via de link hiernaast een kleine foto impressie van de prijsuitreiking vandaag
Klik hier voor een foto impressie
19 december 2016 – Tijdens twee prachtige traditionele parades o.l.v. Brandon Duijndam met Aurum, werden de Kwikzilver kampioenen en overige prijswinnaars bekroond met hun eervolle titel en prijzen. Klik hier voor een foto impressie naar onze site. De combinaties streden om de kampioenstitel vanuit de Jeugdvereniging de Kwikzilver voor ruiters en amazones tot 18 jaar. Proficiat aan al onze superkids!Klik hier voor een foto impressie
8 januari 2017- Een waar dressuur kampioensweekend Kring Zuidwest voor Brandon Duijndam en onze paarden Grimeur (Charmeur x Gribaldi) die kampioen werd in de klasse M2 & Aurum (Ferro x De Niro) die reservekampioen werd in de klasse Z2.
manege_de_prinsenstad026025.jpg
22 januari 2017 – Een topweekend op de Prinsenstad! Gisteren een heel mooi Nieuwjaarsfeest mogen beleven en vandaag stond er een vol bezette wedstrijd op het programma van onze jeugdige ruiters en amazones van de Kwikzilvers. Er is altijd wat de doen op Manege de Prinsenstad! Bijgaand een kleine foto impressie van het feest van zaterdagavond en de prijsuitreiking van vandaag.
Klik hier voor een foto impressie
19 maart 2017 – Vandaag vond op de Prinsenstad de onderlinge wedstrijd dressuur en springen plaats voor de mensen met een privé paard – of pony als ook een dressuurwedstrijd voor manegepony’s A-proeven. Een volle dag dus met ook een fraaie parade te paard in de grote binnen rijbaan en een prijsuitreiking te voet voor de jonge kids op manegepony’s. Proficiat allemaal!

Klik hier voor een foto impressie
7 mei 2017 - Lente Fair, het was een wonderschone dag, met van alles te zien en te doen. Voor de kinderen gratis ponyrijden, schminken, spelen in de stroloods en op het springkussen, hoefijzers versieren en het bekijken van ambachten, zoals schapen scheren, spinnen van wol en de hoefsmid aan het werk! De gezellige fair in de 3e rijbaan met hele mooie stands zoals u op de foto’s kunt zien en natuurlijk de vele professionele demonstraties die van 12-16:00 uur werden gegeven. Wij danken alle show-deelnemers, speaker Eric Hart die samen met Lex Duijndam het programma heeft besproken en de muzikale ondersteuning van DJ Clifson en technische ondersteuning van Jos Peters. Ringmeester Henk Vrij, alle parkeerwachten, barpersoneel en een ieder die we hierbij mogelijkerwijze vergeten. Maar als laatste en eerste danken wij alle vrijwilligers die hielpen tijdens de op- en afbouw van de Lentefair, parcoursbouwers, coördinatie bij het ponyrijden, de kinderhoek, de aankleding van het terrein, de grooms van de paarden, noem maar op: jullie zijn in één woord: geweldig!! En het heerlijke publiek dat zo enthousiast meedeed met de shows en in groten getale aanwezig was. Samen met u allen hebben we een onvergetelijke dag mogen beleven. Veel dank en graag tot spoedig ziens op de Prinsenstad!Klik hier voor een foto impressie
19 juni 2017 – We kijken met veel genoegen terug op ons Rabobank Outdoor Concours Delft 2017!
De winnaars van de verschillende rubrieken met hun sponsoren heeft u al kunnen zien op Facebook. Veel mensen zijn wij erkentelijk voor het kunnen organiseren van dit grote evenement. Natuurlijk de sponsoren die zich met zoveel enthousiasme verbinden aan concours delft, het grote aantal deelnemers dat bij ons aanwezig was 1,5 week lang en het publiek dat ons zo goed heeft bezocht. De goedlopende organisatie binnen en buiten de ring, bij de administratie, de jurykamer, de parkeerwachten, in de horeca en de professionele techniek en de prachtige beelden op het LED scherm. Maar bovenal danken wij alle mensen die zich met zoveel energie belangeloos hebben ingezet waar dan ook om het parcours en het terrein er piekfijn uit te laten zien. Wat een geweldig team hebben we met elkaar opgebouwd. Nogmaals heel hartelijk dank voor dit super teamwork. Wij wensen u allen een hele mooie zomer toe!
Klik hier voor een foto impressie
2 juli 2017 – Het was een dolle boel vandaag met de grote spelletjesdag! De kinderen hadden een heerlijke dag en we hebben het getroffen met het weer. Nogmaals dank aan Etienne en zijn team van super vrijwilligers. En kinderen, jullie waren geweldig vandaag! Bekijk hiernaast de foto impressie van de spelletjesdag.
Klik hier voor een foto impressie
27 augustus 2017 – Vandaag een gezellige FNRS dressuurwedstrijd op de Prinsenstad voor manegepaarden en –pony’s in zomerse sferen! Zie hiernaast de foto impressie van de prijsuitreiking.
Klik hier voor een foto impressie
3 september 2017 – Vandaag vond de 3e wedstrijd van de Kwikzilver competitie plaats op de Prinsenstad. Deze dressuur- en springwedstrijden zijn speciaal voor de jeugd t/m 18 jaar. Zie hiernaast de foto impressies van de prijsuitreiking van vandaag, met dank aan Edwin de Nennie.
Klik hier voor een foto impressie
17 september 2017 – Vandaag tijdens de Open Dag op de Prinsenstad van alles te zien en te beleven! Op de bok bij de aangespannen Fries, gratis ponyrijden of pony’s borstelen en mooie shows bekijken. Ook een grand tour op het bedrijf, een kopje koffie in de kantine en het bekijken van museumstukken behoorden tot de mogelijkheid. En niet onbelangrijk, het weer deed ook goed mee! Klik hiernaast voor de foto-impressie. Wij danken al onze medewerkers en vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze prachtige dag. En wij hopen dat wanneer het uw eerste kennismaking met ons was, u binnenkort te mogen verwelkomen! Fam. Duijndam
Klik hier voor een foto impressie