Stichting

Concours Delft

Sinds 2002 organiseert Stichting Concours Delft met Manege de Prinsenstad een aantal grote paardensportevenementen. Deze evenementen zijn uitgegroeid tot het Outdoor Concours Delft in de zomer en het Indoor Concours Delft dat in de herfst plaatsvindt. Tijdens de hippische dagen van Outdoor Concours Delft vinden verschillende rubrieken voor dressuur en springen plaats, zowel voor pony's als paarden. Van oefenspringen tot en met de subtop klassen.

OUTDOOR CONCOURS DELFT 2024:

Reserveer in uw agenda: 16 mei t/m 2 juni 2024. Het volledige programma voor onze 2024 editie volgt binnenkort!

Inschrijving voor het Outdoor Concours Delft 2024 is alleen mogelijk via www.equicompetition.nl.

Grote Prijs Outdoor Concours Delft 2023
IN HET NAJAAR

INDOOR CONCOURS DELFT

concours delft

INdoor

In het najaar organiseren wij de indoor variant van Concours Delft. Deze wordt meestal verdeeld over twee prachtige weekenden springsport en wordt bij mooi najaarsweer buiten gehouden!


IN DE ZOMER

OUTDOOR CONCOURS DELFT

concours delft

OUTDOOR

Jaarlijks wordt Concours Delft georganiseerd op het vijfsterren complex van Manege de Prinsenstad. Topsport en breedtesport vanuit de regio gaan hand in hand in een sfeervolle ambiance tijdens de hippische dagen van Outdoor Concours Delft. Outdoor Concours Delft biedt een zeer gevarieerd programma met mooie rubrieken voor paarden- en ponycombinaties. Zie hieronder het programma in de flyers over zowel de spring- als de dressuurdagen!

Concours Delft

Sponsoren

CONCOURS DELFT

SPonsOREN

Dankbaar zijn wij onze sponsoren en partners voor het vertrouwen in onze organisatie zodat wij een programma en entourage kunnen bieden waar sponsoren hun bedrijfsnaam met genoegen aan willen verbinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor sponsoring en/of het huren van een stand? Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek met u.

Familie Duijndam - Manege de Prinsenstad. E-mail concours: concoursdelft@outlook.com of telefonisch contact over Concours Delft met Jordy Duijndam: tel. 06-23764838.

Concours Delft 2024 wordt naast Hoofdsponsor Fox GLobal Logistics mede mogelijk gemaakt door een groot aantal mooie sponsoren en partners. Zie hieronder.

Concours Delft

Contactgegevens

contact

hOe te bereiken?

Inschrijvingen
Voor vragen omtrent inschrijvingen kunt u contact opnemen  via email: concoursdelft@outlook.com


Algemeen
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Jordy Duijndam: tel. 06-23764838 of via email: concoursdelft@outlook.com


Postadres
Stichting Concours Delft
Rijksstraatweg 141, 2629JE te Delft.

Editie 2023
GP prijswinnaars 2023
Piste team en vrijwilligers Concours Delft 2023