Manege de prinsenstad

wedstrijden kids

WEDSTRIJDEN SPECIAAL voor kinderen

De kinderen spelen een hele belangrijke rol op Manege de Prinsenstad. Speciaal voor hen zijn er zeer gehoorzame en ervaren pony's aanwezig. Zo kunnen zij rustig vertrouwd raken met de sport. Het is mooi om de jeugd stap voor stap in de wedstrijdsport te kunnen begeleiden! Vanuit ons opledingstraject zijn er verschillende wedstrijden voor de jeugd, zoals:
- Wedstrijden jeugdvereniging de Kwikzilver
- Wedstrijden beginnende A-proeven
- Wedstrijden officiele F-proeven
- Wedstrijden voor kinderen met een eigen pony; KHNS-proeven via onze rijvereniging.

De kinderen zijn onze toekomst!
Fam. Duijndam
Manege de prinsenstad

Evenementen

Over onze Evenementen

Veel van de evenementen die wij organiseren zijn gericht op kinderen. Naast de wedstrijden zijn speciale kids evenementen:
- Zomer Ponykampen
- Instructieweken
- Grote Spelletjesdag
- Kinderfeestjes
- Kidsfestijn tijdens Lente Fair

Manege de prinsenstad

JEUGDVERENING de kwikzilver

Speciaal voor de jeugd tot 18 jaar bestaat er sinds 1973 op de Prinsenstad de jeugdvereniging de Kwikzilver. Deze vereniging organiseert o.a. onderlinge competitiewedstrijden en het Kwikzilver Kampioenschap. Ook tijdens de wedstrijden vanuit de Kwikzilver vereniging kunnen de A- en F-proeven verreden worden. Dit zijn ideale gelegenheden voor het opdoen van ervaring in zowel de dressuur- als springsport.

Manege de prinsenstad

KINDERFEESTJES

KINDERFEESTJES op de prinsenstad

We bieden kinderen een unieke gelgenheid hun kinderfeestje bij ons te vieren. De kinderen worden ontvangen in een versierde kantine waarin na de groepsles plaatsvindt en aansluitend een gezellige kinderlunch wordt geserveerd! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een feestje op maat.