Manege de prinsenstad

Evenementen Kids

Veel van de evenementen die er worden georganiseerd op de Prinsenstad zijn gericht op de kinderen. Naast de vele wedstrijden zijn de speciale kidsevenementen zijn er: Zomer Ponykampen, instructieweken tijdens verschillende vakantieperioden, de grote Spelletjesdag, kinderfeestjes en het kidsfestijn tijdens de Lente Fair.

KIDS

ZOMER PONYKAMP

evenementen KIDS

ZOMER PONYKAMP

Een week ponykamp bij Manege de Prinsenstad is een week gezelligheid en plezier. Een heerlijk vrijheidsgevoel dat je met je favoriete pony kunt delen in en rondom het natuurgebied van de manege. Zo maken we weilandtochten en buitenritten met de pony’s in het mooie Midden Delfland natuurgebied. Of ‘gewoon’ lekker rijden en springen met de pony’s in de rijbanenmaneges. Daarnaast worden er tal van leuke spelletjes met of zonder paarden georganiseerd zoals verschillende balspelen, speurtochten, puzzelritten, slootje springen;, eigenlijk alles wat leuk is voor kind en ook paard. Een dolle week lekker uitleven met sport en spel en ‘s avonds lekker dromen en bijslapen in eigen bed!

KIDS

INSTRUCTIEWEKEN

EVENEMENTEN KIDS

INSTRUCTIEWEKEN

Tijdens een instructieweek gaan we op een intensievere manier dieper in op de dressuur en/of springlessen die de kinderen normaal gesproken volgen. Bovendien is het een perfecte gelegenheid om kennis te maken met andere takken van de paardensport. De instructieweek is zowel voor beginnende als gevorderde ruiters en amazones. Een druk bezette week: van 9.00 uur tot 16.00 uur.

KIDS

GROTE SPELLETJESDAG

eVENEMENTEN KIDS

SPELLETJESDAG

De dolwaze kidshappening in de zomer is de Grote Spelletjesdag. Een niet te missen evenement voor alle kinderen op de Prinsenstad!

KIDS

LENTE FAIR

evenementen KIDS

LENTE FAIR

Een heerlijke dag om naar uit te kijken is de Prinsenstad Lente Fair. Naast de prachtige clinics en demonstraties en de gezellige stands is er ook van alles te zien en te doen voor de kinderen.