Manege de prinsenstad

Onze verenigingen

Als uw paard of pony bij ons in pension staat en u bent lid van een van de verenigingen, krijgt u extra instructie. Deze lessen worden verzorgd door instructeurs van Manege de Prinsenstad. De verenigingen hebben al vele jaren hun thuisbasis op onze manege. RV de Prins is sinds 1974 actief en hiervan zijn ruiters en amazones lid die een paard berijden. De Delftse Ponyclub is in 1977 opgericht, speciaal voor ruiters en amazones tot 18 jaar.

Manege de prinsenstad

Rijvereniging De Prins

Manege de prinsenstad

Rijvereniging De Prins

De Rijvereniging De Prins is opgericht op 1 oktober 1974. Bij deze vereniging zijn voornamelijk ruiters en amazones met paarden lid ouder dan 18 jaar. De Prins organiseert verschillende dressuurwedstrijden gedurende het hele jaar. Voor meer informatie over de gehele wedstrijdkalender of anderszins over de RV de Prins ga naar hun websie via onderstaande button.

RV de Prins sinds 1974 actief op de Prinsenstad
Manege de prinsenstad

Delftse PonyClub

Manege de prinsenstad

Delftse PonyClub

De Delftse Ponyclub (DPC) is in 1977 opgericht. Bij deze vereniging zijn ruiters en amazones lid tot de leeftijd van 18 jaar. De DPC organiseert elke jaar een dressuur competitie getiteld "Midwinterserie" met vijf open wedstrijden. Voor meer informatie over de gehele wedstrijdkalender of anderszins over de DPC verwijzen we naar hun website via onderstaande button.

"De Delftse Ponyclub (DPC) is 1977 opgericht op Manege de Prinsenstad"