Overlijden Els Duijndam

Aug 1, 2020
-
Aug 1, 2020

Overlijden Els Duijndam

Afgelopen zaterdagavond is vrij plotseling onze oudste zus en tante ‘Els Duijndam’ overleden. Els heeft het grootste deel van haar leven werkzaam doorgebracht op de manege. Een passend afscheid op ons bedrijf is dan ook wat wij haar heel graag willen geven en dat zal zaterdag 8 augustus zijn vanaf 10.30 uur.

Wanneer u zich met haar verbonden voelt en graag aanwezig wilt zijn bij haar afscheid, is dat mogelijk door u aan te melden via ons e-mailadres info@manegedeprinsenstad.nl  In onze buitenkantine is een condoleanceregister geopend als ook via het uitvaartcentrum op: www.de-laatste-eer.nl/condoleren waar u een persoonlijk bericht kunt achterlaten.

Aangezien wij Els in de grote buiten rijbaan zullen herdenken, kunnen wij op 1,5 meter afstand een vrij groot aantal mensen kwijt. Echter, er is wel een limiet aan het aantal aanwezigen!

We gaan ervan uit dat u zich ook op deze dag goed zult houden aan de RIVM-regels en de nadere orders op die dag zult opvolgen. Vanzelfsprekend blijft u thuis bij klachten.

Wij hopen dat wij een gedenkwaardige bijeenkomst voor Els mogen organiseren.